algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Cort dóna el vistiplau a la concessió de la llicència d'obra del Principal

Gerència d'Urbanisme aprovarà el lliurament el dia 21 de juliol

P.G. / J.M.A.Palma.
Passats tres anys i busques des del tancament del Teatre Principal, l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma aprovarà el pròxim 21 de juliol la concessió de la llicència d'obra que permetrà començar les feines de reforma de l'immoble, projectades per l'arquitecte Felipe Delgado.

En una reunió que va tenir lloc ahir, el tinent de batle i regidor d'Urbanisme Javier Rodrigo de Santos donà a conèixer l'esperada notícia al gerent de la Fundació Teatre Principal, Gabriel Coll.

De Santos li comunicà que els especialistes del seu departament de Cort han donat el vistiplau als informes tècnics del projecte. Ara la intenció d'Urbanisme és aprovar dimecres dia 21 de juliol la concessió de l'oportuna llicència d'obra. El tinent de batle afirmà que només una saturació d'expedients podria impedir que l'autorització no s'aprovàs en aquella data.

Respecte de la llicència d'activitats, Rodrigo de Santos destacà que aquesta es lliurarà una vegada expedit el certificat de finalització de la reforma de l'edifici. El permís d'obra era el darrer dels requisits de compliment obligat abans de posar en marxa el concurs per a la concessió de l'obra civil i les tasques de restauració de la pintura de Félix Cagé, que decora el sostre del Teatre.

L'adjudicació per al muntatge de la maquinària escènica, el mobiliari i la resta d'equipament del qual es dotarà el teatre, s'anirà duent a terme de manera puntual mitjançant concursos restringits, a mesura que les obres avancin en el temps.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris