muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Una exposició, un llibre i un disc recorden els 20 anys de Cançons

S'Escorxador acull avui vespre un triple acte que commemora els vint anys de les Cançons de la Mediterrània. En el seu transcurs es presentarà el llibre Vint anys de Cançons, escrit per Ferran Pereyra, crític musical i el disc Els músics de les illes a Cançons i s'inaugurarà l'exposició Les imatges de Cançons.

El llibre recull «cronològicament i amb més crònica que crítica els vint anys del cicle», segons Pereyra.

L'exposició es compon de 48 fotografies en blanc i negre i en color que mostren «el valor artístic» del certamen i que pretenen «deixar-ne constància testimonial». El recull romandrà a s'Escorxador fins dia 30 de juliol.

El disc, per la seva banda, és un recopilatori de músics i grups de les Balears que han participat durant aquests vint anys a Cançons de la Mediterrània. Es completa amb un llibret de 64 planes que aporta documentació gràfica dels participants i una petita selecció de textos.

Cançons de la Mediterrània va sorgir de la iniciativa privada per passar, després, a mans municipals. L'Auditòrium, el castell de Bellver i el parc de la Mar en foren els primers escenaris. Després, passà a ses Voltes per tornar més tard al parc de la Mar. Un canvi que va significar el «principi del declivi», segons Ferran Pereyra.

I afegí que llavors «començà a diluir-se en una àmplia programació estiuenca».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris