bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Infomallorca.net, les propostes de l'Illa a l'abast dels ciutadans

El Consell crea una nova plana web adreçada a turistes i a residents

Més de dos milions i mig de turistes de l'Estat espanyol han preparat enguany les seves vacacions a través d'internet. Del total de viatjants d'Europa gairebé el 40% fa servir les noves tecnologies per preparar les seves sortides fora de casa.

Per això mateix, la presència de Mallorca a la xarxa amb una informació actualitzada i acurada és vital. Infomallorca.net vol ser la resposta a aquesta necessitat i una eina cabdal per estimular el turisme que defuig el sol i la platja cap a la nostra illa.

El responsable és el Consell de Mallorca, que ha organitzat totes les dades de les oficines d'informació turística de manera conjunta amb els ajuntaments i l'ha penjada a la xarxa. «Però la finalitat no és oferir un servei només als turistes, sinó també a tots els ciutadans de Mallorca, que moltes de vegades desconeixen quines són les activitats i les possibilitats que ofereix l'Illa», va explicar el conseller de Presidència del Consell, Francesc Buils.

En aquests moments informallorca.net es presenta en quatre idiomes -català, castellà, anglès i alemany- i ofereix una agenda completa, informació seleccionada per municipis, rutes turístiques diferents i esdeveniments esportius.

Amb el temps hi haurà també tota la informació de caràcter més pràctic, com els horaris dels autobusos. Buils va explicar que «aquesta plana ha nascut de manera curiosa, començant pel nom, que vol mesclar el concepte d'informació i el de Mallorca. A més a més, tothom té les portes obertes per penjar-hi les informacions que cregui útils per als ciutadans. A Mallorca hi ha una gran quantitat d'informació recollida de manera exhaustiva però respecte de la qual feia falta un canal per arribar a la gent i ara aquesta pàgina permetrà consultar qualsevol esdeveniment de Mallorca des de qualsevol indret del món. Aquest és el concepte que volem fer arribar a la ciutadania».

Però la informació que el Consell vol transmetre no queda aquí. L'entitat insular ha arribat a un acord amb l'associació hotelera Reis de Mallorca perquè la informació es distribueixi també des de les seves recepcions als turistes interessats. El president Àngel Fernández va dir que «tots els petits hotels necessiten aquestes dades per difondre l'altra Mallorca entre els nostres clients. És una idea extraordinària».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris