algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Au Ments representa «Voice Void» dins del cicle la Lluna d'Es Baluard

L'obra es podrà veure anit a les terrasses del centre d'art de Palma

Un espectacle en què es barreja la dansa 'buto' amb el teatre gestual i les videoprojeccions. Au Ments representarà anit al Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma Voice Void, dins del cicle Lluna d'Es Baluard.

El muntatge cerca reflectir dos mons. En un, «la comunicació existeix d'una manera fluida». Al segon, «l'excés de comunicació fa que aquesta sigui molt menys espontània», assenyalà Tomeu Gomila, membre d'Au Ments al costat d'Andrea Cruz. «La nostra intenció és contraposar el caos i el renou que hi ha als mercats populars als que es donen als ambients més civilitzats».

Per a l'ocasió, la companyia ha adaptat el muntatge a les característiques de l'escenari, les terrasses d'Es Baluard, en què ahir vespre assajaven. «Actuar a l'aire lliure té un avantatge molt important: ofereix un escenari més obert». La companyia aprofitarà les diferents arquitectures de l'espai per jugar amb l'entorn. Així, el muntatge «esdevindrà una performance» per «mostrar com la plàstica de l'espectacle» es «mesclarà amb la pròpia plàstica del lloc».

Voice Void s'ha pogut veure a Brasil i a part de l'Estat. El mesos d'agost i octubre se representarà a Portugal i Bèlgica. «Amb aquesta obra volíem tornar a les arrels de la humanitat, donar més importància a l'espontaneïtat i a la senzillesa». El missatge que oferix l'obra és que «s'ha de cercar una comunicació entre les persones més directa». Una comunicació que «en l'actualitat s'està perdent». «Les noves tecnologies estan desenvolupant una comunicació més ràpida, més extensa, però que perd profunditat i, sobretot, perd en qualitat».

Per això l'obra contraposa dos mons i dos personatges totalment diferents, «el primitiu amb altre de més codificat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris