algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

El menjar italià i els entrepans, els aliments favorits dels al·lots

Només un 28% dels infants de l'Estat menja verdura per sopar

Els al·lots espanyols d'entre 6 i 14 anys prefereixen el menjar italià a qualsevol altre, ja que el 46,8 per cent esmenta la pizza i la pasta com el seu àpat favorit. En tercer lloc en les preferències se situa el pollastre, amb un 15,5 per cent dels vots.

Segons un estudi realitzat per Fox Kids a 618 al·lots i al·lotes, a l'hora d'elegir les postres, el iogurt se situa en primer lloc (24,7%) seguit de la fruita (22,8%), davant altres opcions com són el gelat (10,1%) o les natillas (14,7%).

En l'esbarjo continuen triomfant el clàssic entrepà i les galetes (61%) davant les pastes, que tan sols es consumeixen de tant en tant el 16 per cent dels escolars. La majoria dels al·lots (85%) assegura prendre alguna cosa durant l'esbarjo del col·legi, mentre que el 15 per tant restant no pren res i roman en dejunes fins a l'hora de dinar.

Quan finalitzen les classes, els aliments preferits per reposar forces tornen a ser els entrepans i les galetes acompanyats de llet o batuts com a beguda, en el 65,5 per cent dels casos. El 34,5 per cent dels enquestats aprofita a més aquest moment del dia per prendre sucs.

El sopar sol ser més frugal i els plats que més es consumeixen són els ous i les salsitxes, que és el que sol prendre el 57 i el 47 per cent dels al·lots, respectivament. A més, el 45 per cent pren peix i pollastre, i el 41 per cent, pizzes. La verdura tan sols és consumida com sopar pel 28 per cent dels enquestats.

Mentre que l'àpat del migdia es realitza al col·legi en alguns casos (29%), el sopar sempre es realitza a casa, igual com l'esmorzar, a excepció d'un 3 per cent dels enquestats que se salta aquest àpat del dia. Així, abans d'anar al col·legi, tots els al·lots que berenen prenen llet sola (27,2%) o amb xocolata (72,8%) a més de cereals (27,5%), galetes (25,9%) o torrades (17,4%). Un 8% consumeix pastes en l'esmorzar.

Menjant fora de casa, els seus llocs preferits són els de menjar ràpid, especialment hamburgueseries. El 44% té una paga assignada que administren ells mateixos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris