muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

1.500.000 km per l'Esclerosi Múltiple

Els polítics mallorquins neden per donar a conèixer la malaltia

C.A./L.P./G.M. Palma.
A 49 piscines i platges de Mallorca es va dur a terme ahir la campanya més popular per donar a conèixer l'esclerosi múltiple. 2.500 voluntaris van recórrer un total de 1.500.000 quilòmetres en la X edició de «Mulla't per l'Esclerosi Múltiple» que, un any més comptà amb el suport d'un gran nombre d'autoritats i de la pràctica totalitat dels municipis de l'illa.

Rosa Estaràs, Aina Castillo, Catalina Cirer (l'única que no va nedar), Toni Nadal, Margalida Ferrando, Sebastià Sansó, Eberhard Grosske, Antoni Roig, Toni Serra, Javier Morente i el nedador Xavi Torres donaren suport a la iniciativa.

El president de l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple, Mateu Munar, agraí la presència de les autoritats i, en concret, el suport del Govern en la construcció del centre de dia que es realitzà el juny d'aquest any.

La Part Forana també es va sumar a aquesta solidària iniciativa. A la piscina del Club Nàutic de Porto Cristo s'hi trobaren, a més dels nombrosos participants, el batle de Manacor, Toni Pastor, la delegada d'Interior, Els Gebrer o el regidor de Serveis Socials, Jaume Darder.

A Calvià la presidenta de l'Associació Balear contra el càncer, Teresa Martorell, nedà junt amb el regidor Luis Marín i el tinent de batle Alberto León. A Felanitx, la batlessa Catalina Soler, i part del seu Consistori i l'oposició.

Així mateix, a Inca, una petita comitiva de polítics locals encapçalats pel seu batle, Pere Rotger, també es llençaren a la piscina per col·laborar amb la Campanya de l'Esclerosi Múltiple. La forma física i la son no van permetre que els polítics es lluïssin a l'aigua, però sí compartir una bona estona.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris