nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

La «Buleria» de Bisbal arrasà al Coliseu

El cantant d'Almeria enfervorí els més de 10.000 fans que seguiren el concert

63222

Imatge d'un moment del concert.

N.B./J.N.Palma.
Passaven pocs segons del moment esperat durant dies per 10.000 incondicionals i Bisbal arrancava l'espectacle a ritme de Solo. Un tema que tot i els 150.000 vats de so, quedava ofegat pels crits de deliri de la joventut més tendre de l'illa.

David Bisbal feia la seva aparició sobre l'escenari eufòric, amb ganes de donar-ho tot a unes fans entregades al màxim que seguiren el concert entre palpitacions al cor i escridassant-se per llançar floretes a «Bisbi». Les més agosserades entonaven els temes del cantant d'Almeria deixant-se escoltar quasi tan alt com l'artista. Tot el Coliseu era un clam.

Acabat Solo, amb tot l'escenari a les fosques, una cascada de focs d'artifici il·luminava el cel d'estrelles amb Bisbal enmig de totes elles. Ja havia triomfat. Vestit amb una camiseta vermella, texans i esportives, amb plataforma, Bisbal continuà amb temes com ara Desesperadamente mia... I, de sobte, els primers acords de Corazón latino dugueren el paroxisme a les fans. El cantant, custodiat per un grup de ballarins, encisà amb el seus curiosos moviments de cadera i una excel·lent coreografia.

Al tancament d'aquesta edició, Bisbal seguia encandilant les fans sobre un escenari de 16 metres per 16 metres i encara no s'havia escoltat el cèlebre Buleria. Tot i així, el seu triomf estava escrit ja abans de l'inici del concert. L'arena de la plaça de toros bullia fent una ona a l'uníson i reclamant el cantant de moda. La calor es feia quasi insuportable, i a l'arena del «coso» taurí no hi havia lloc ni per una agulla. Per aquells que no hi foren, demà sabreu com acabà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris