nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Douglas i Zeta-Jones visitaren Es Baluard

El matrimoni gaudí del museu d'art acompanyats i guiats per distintes autoritats de Mallorca

Com a bons amants de l'art, el matrimoni format per Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones van visitar l'horabaixa de dimecres el Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard acompanyats pel fill de Douglas, Cameron, i la seva al·lota. Fou una visita privada, informal i entranyable guiada per Pere A. Serra, president de la Fundació Es Baluard i president del Grup Serra, i la directora del centre, Marie Clair Uberquoi.

A més, es van sumar al recorregut la vicepresidenta del Govern balear, Rosa Estaràs; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, i el seu espòs, Miquel Munar; la batlessa de Palma, Catalina Cirer, i Carme Serra, directora de Publicitat i Vendes del Grup Serra. El recorregut durà aproximadament una hora i mitja. Zeta-Jones, nouvinguda de l'estranger, es dirigí directament a Es Baluard. La parella ja havia estat al museu el juliol de l'any passat quan encara estava en obres.

En aquesta segona visita, el matrimoni destacà l'amplitud de la col·lecció, l'excel·lent instal·lació de les obres al museu i la qualitat de les peces. Es van quedar admirats per les obres de paisatges mallorquins, intentant identificar els paratges. Les obres que més els impressionaren foren La séduction inattendue de René Magritte, Concetto spaziale de Fontana, Cavalls fugint pel vol de l'ocell-terror de Miró, les ceràmiques de Picasso i Fifteen holes de Barceló.

Zeta Jones quedà impressionada amb la col·lecció de dibuixos, i comentà, mostren la faceta més intimista i desconeguda d'artistes com Julio González, Kokoshka o Dalí. A la terrassa, la parella va protagonitzar l'anècdota de la visita en elegir el marc col·locat per captar la panoràmica de la catedral com a escenari d'algunes fotografies. En acabar, el matrimoni expressà la voluntat de tornar en companyia d'uns amics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris