muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

El Consell cogestionarà amb el Gremi d'Editors l'Espai Mallorca

L'objectiu és consolidar-lo com una «autèntica ambaixada al Principat»

JOANA NICOLAU.Palma.
El Consell participarà directament en la gestió de l'Espai Mallorca de Barcelona amb l'objectiu de dinamitzar-lo, diversificar-lo i incrementar les activitats. Fins ara aquesta «ambaixada de Mallorca al Principat» depenia del Gremi d'Editors, el Consell es limitava a atorgar suport econòmic per garantir-ne el funcionament, i a partir d'enguany, serà una comissió mixta entre el CIM i el gremi la que decidirà.

El director insular de Cultura, Guillem Ginard, amb el suport de la presidenta Munar i la consellera Mulet, explicà ahir el nou camí conjuntament amb el secretari del Gremi, Lleonard Muntaner. Segons digué Ginard, hi haurà activitats pròpies del Gremi, activitats conjuntes entre el Gremi i el Consell i altres pròpies del CIM. La intenció és que la producció cultural, en sentit ampli, ja sigui d'exposicions, tallers, concerts, conferències... o actes per la Diada, puguin també dur-se a terme a l'Espai. El Consell ja ha iniciat contactes amb la Diputació i altres organismes perquè donin suport a les iniciatives.

Com a punt de partida d'aquesta nova etapa, s'ha previst una «reinauguració» d'aquest centre. Serà dijous de la setmana que ve i consistirà en la presentació del volum Flos Sanctorum. Oracions per necessari de Llorenç Moyà i la inauguració d'una exposició dedicada a la seva memòria. També hi haurà un taller de ball mallorquí i un concert.

La presidenta Munar destacà també la voluntat que «l'Espai Mallorca sigui la «casa de tots els mallorquins», fent especial incidència en els universitaris, i convidà els darrers guanyadors dels premis Ciutat de Palma que presentin les seves obres en aquest espai.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris