muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Felip i Letizia passejaren per l'antiga ciutat nabatea de Petra

La parella visita Jordània en el seu viatge de noces

Els prínceps d'Astúries van visitar ahir la ciutat nabatea de Petra, la joia arqueològica del regne de Jordània, país al qual van viatjar per assistir a la festa de casament dels hereus jordans els prínceps Hamzah i Noor.

Agafats de la mà i vestits amb roba i sabatilles esportives, la parella es va barrejar entre els turistes que admiraven els temples nabateus de Petra, encara que seguits pels nombrosos periodistes, van posar també per a ells entre les ruïnes i la vistositat dels camells que fan el camí cap a Petra.

El príncep, que portava la càmera de fotos a l'espatla, va fer moltes instantànies de la seva esposa cercant l'angle adequat i més vistós per plasmar els principals racons històrics. Per a aquesta visita turística, la princesa Leticia va usar un abillament molt esportiu i còmode, amb pantaló de cotó de ratlles i camisa de lli blanca. També portava una guia sobre la història d'aquesta ciutat, Patrimoni de la Humanitat.

Felip de Borbón, amb texans i camisa de quadres, xerrava amb el guia local que li donava tot tipus d'explicacions sobre la història d'aquesta ciutat. Els prínceps d'Astúries van arribar a Petra a les cinc de l'horabaixa per observar de prop les famoses ruïnes nabatees, que van recórrer a peu durant una hora i mitja. Visitaren els seus temples i palaus llaurats a la roca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris