nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

La ciència, a l'abast de tots

Jaume Matas inaugurà la III mostra que acull Ifebal fins demà

91350

Jaume Matas gaudí dels diferents tallers.

M.J./EFE.Palma.
El president del Govern balear, Jaume Matas, afirmà ahir durant la inauguració de la tercera edició de la Fira de la Ciència que Balears pateix un dèficit estructural en investigació i desenvolupament (I+D) que ha de ser superat mitjançant la implicació del sector empresarial, a més d'un major esforç de les administracions públiques.

Matas, que visità la mostra acompanyat pels consellers d'Educació i Cultura, i Economia, Hisenda i Innovació, Francesc Fiol i Lluís Ramis de Ayreflor, respectivament, a més del rector de la Universitat de les Illes Balears, Avel·lí Blasco, i el president de Caixa de Balears Sa Nostra, Llorenç Huguet, entre d'altres, es va mostrar convençut que la fira de la ciència servirà per «desvelar l'interès dels al·lots per la ciència.

La mostra, que podrà visitar-se fins demà al recinte de Fires i Congressos, compta amb 81 expositors que presenten diferents projectes divulgatius o d'investigació. Els estands, repartits en una superfície de 5.500 metres quadrats, es divideixen en 32 centres educatius i 25 empreses del sector audiovisual. La resta corresponen a institucions públiques, empreses d'altres sectors a més de col·legis i associacions professionals, així com centres d'investigació i tecnològics.

Cada un dels centres educatius presents han programat diferents tallers, demostracions i exposicions en les quals participen els escolars. Entre les empreses relacionades amb el sector audiovisual, destaquen la realització de càstings i enregistraments de la Mallorca Film Academy.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris