nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 20°
19°

El 30è aniversari del grup Escolta i Guia agermana més de mil al·lots

L'agrupació de Son Sardina celebrà una jornada plena d'activitats

Més de mil infants i joves pertanyents al Moviment Escolta de Mallorca participaren ahir al costat de les seves famílies en la jornada programada amb motiu del 30è aniversari de l'Agrupament Escolta i Guia de Son Sardina.

Des de les 10.00 hores, els infants d'entre 6 i 10 anys -Ferrerets, Llops i Daines- començaren a gaudir de les activitats, com el taller d'estels impartit per Juan Díaz o el de figuretes de betlem, en el qual nombroses persones seguiren els consells del veterà ceramista Manolo Ortiz.

Però hi havia programes per a tots els gusts. Així, altres es dedicaren a pintar camisetes amb els seus noms sota la direcció de Violeta Casat i de Trinitat Jaume. Altres fabricaren peces de ceràmica que imitaven al·lots i al·lotes del Moviment Escolta amb Margalida Vallori, o bé s'apuntaren a les activitats de fusteria o d'arqueologia al costat del monitor Francisco Valdivieso.

En el transcurs del matí, els participants reberen la visita del director general de Joventut del Govern balear, Juanma Gómez, que s'interessà sobretot pels treballs manuals que els petits realitzaven devora l'església de la Immaculada Concepció.

Per la seva banda els grans, d'edats compreses entre 10 i 16 anys -Rangers i Pioners-, anaren al camp de futbol per organitzar-hi jocs de rol. També anaren, en companyia dels seus familiars, a una excursió pels voltants de la síquia d'en Baster a fi de conèixer millor aquest tram que és una part de la història palmesana.

Així arribà el migdia, moment en què oïren missa al temple parroquial. Ja a l'horabaixa hi hagué un acte d'homenatge de l'Agrupament Escolta Son Sardina per als responsables de l'entitat en aquests 30 anys de vida.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris