nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Barcelona celebrà el seu patró amb roses, llibres i bons berenars

L'Espai Mallorca acollí un nombrós públic i convidà a vi i sobrassada

C. DOMÈNEC. Barcelona.
Barcelona celebrà el dia de Sant Jordi reunint en els seus carrers milers de catalans que passejaren i regiraren les taules de les llibreries per celebrar, amb lectura i roses, el seu patró. Les esperances dels llibreters se centren avui a arribar als 18 milions d'euros en vendes de llibres, fet que suposaria una injecció econòmica molt important pel sector del llibre.

Durant el matí es feren els tradicionals berenars d'escriptors i polítics. Molts d'ells aprofitaren per signar llibres als aparadors ja habituals d'aquesta diada. L'Espai Mallorca, al cèntric carrer del Carme, celebrà el dia de Sant Jordi amb el tradicional caire festiu de la jornada i una afluència massiva de lectors interessats per la literatura de les Balears. Els llibres més venuts de la llibreria foren La Independència i la realitat, d'Héctor López Bofill; La meitat de l'ànima, de Carme Riera, i El cant del puig de Randa, de Montserrat Manent.

Una de les novetats d'aquesta temporada fou l'oferiment de vi i sobrassada als visitants que es van acostar a l'Espai Mallorca durant tot el dia. A més, es van entregar punts de llibre amb una fotografia realitzada pel menorquí Toni Vidal i un poema de Susanna Rafart. Per altra banda, el Fòrum de les cultures, aprofità per celebrar Sant Jordi oferint un 23,5 per cent de descompte en la compra de les entrades pels espectacles programats per l'esdeveniment.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris