cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

L'Encontre d'Escriptors Poblers homenatjarà el poeta Joan Alcover

Es commemorarà així el 150è aniversari del seu naixement a Palma

El tradicional Encontre d'Escriptors Poblers que se celebra cada any amb motiu del Dia del Llibre servirà enguany per homenatjar la figura del poeta Joan Alcover, de qui es compleixen 150 anys del seu naixement.

Aquesta serà la vuitena vegada en què els autors es reuniran a Sa Pobla i hi és prevista la participació d'Alexandre Ballester, Miquel López Crespí, Pere Bonnín, Miquel Segura, Francesc Gost, Rafel Socias, Nofre Pons, Jaume Santandreu, Rosa Planas i de l'editor Lleonard Muntaner, entre molts d'altres.

La idea d'aquestes trobades anuals va sorgir del conseller de Medi Ambient, Jaume Font; de l'actual batle de sa Pobla, Antoni Serra; l'escriptor Alexandre Ballester; el director del Museu d'Art Contemporani, Ramon Molina; i l'escriptor Francesc Gost. Aquesta jornada també serveix per presentar en societat el llibre guanyador del premi Alexandre Ballester de Narrativa, editat per Lleonard Muntaner.

El batle Serra ja ha fet arribar la convidada als escriptors i assegura que «aquesta important iniciativa cultural tindrà enguany com a eix central la figura i l'obra del poeta mallorquí Joan Alcover; una vegada més els escriptors tindreu l'oportunitat de fer arribar als estudians dels diferents centres escolars del poble les vostres reflexions sobre aquest representant cabdal de l'Escola Mallorquina i, per extensió, sobre la creació literària en tots els seus vessants».

L'aplec dels escriptors serà a la casa consistorial a les deu del matí. A continuació, tots aniran als diferents centres educatius de sa Pobla per parlar de la figura de Joan Alcover i de la seva importància en el marc de la història de la literatura de Mallorca i de la catalana en general.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris