cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

Objectiu: cap enamorada sense rosa

Petits trucs i consells per poder fer arribar les flors a qualsevol lloc del món per celebrar Sant Jordi


Aquest és un reportatge essencialment dirigit a homes, però no de manera exclusiva. I no és que siguem masclistes, ans al contrari. Però la tradició marca que per Sant Jordi els enamorats regalen la rosa a les enamorades i elles hi corresponen amb un llibre. La nostra intenció amb aquest reportatge és que cap enamorada quedi sense rosa, una contribució perquè res no espatlli aquesta jornada festiva.

Dit això, convé recordar que ara a molts homes els agrada que els regalin flors. I que la varietat de colors fa que no sigui gens compromès per a ningú regalar roses amb colors originals, com per exemple el blau. I també que moltes dones -que segons les estadístiques són les que més llegeixen- prefereixen que els regalin llibres. Els motius són molt clars: les roses es marceixen al cap dels dies i els llibres duren tota la vida.

Ara també hem d'aclarir que hi ha molts tipus de roses. I no només pels seus colors, que també, sinó per la qualitat. I aquests dies la podem trobar, a les floristeries de Palma, per entre 2 i 4 euros. I és que estam en una data molt assenyalda, de demanda elevada, que els venedors aprofiten per apujar els preus i contribuir a obtenir uns guanys que se solen basar, essencialment, en les dates assenyalades.

Després, publicam aquest reportatge avui perquè tingueu temps de fer les vostres comandes. «Si la gent vol enviar flors a domicili aquests dies ho hauria de fer amb dos d'antelació, per garantir que podrem oferir el servei, especialment si aquest servei s'ha d'efectuar a Barcelona», explica Alberto Francia.

La seva botiga és una de les que ofereix el servei Interflora, que permet enviar flors arreu del món. No és un servei barat, però quedar bé amb una al·lota a París us pot sortir per menys de cent euros. I no estareu enviant una rosa, sinó una dotzena. Si el que voleu és fer arribar la mateixa quantitat de roses a Lisboa, el preu oscil·la entre els 80 i els 100 euros.

«En aquests casos allò car no és la rosa, sinó el servei que s'ofereix. Han de conjuntar-se floristeries de Palma i del lloc de destinació i poder oferir el producte amb la màxima qualitat a les persones destinatàries», assegura Francia. Quedar bé a Palma és molt més econòmic. Per dotze euros es pot fer arribar una rosa a l'estimada al seu domicili. I per quatre fer-ho en mà i rebre els agraïments en persona i al moment. Bon Sant Jordi.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris