cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Fidelitat ciutadana al Diumenge de l'Àngel

Milers de persones varen pujar fins al bosc de Bellver per celebrar el tradicional pancaritat palmesà

Un any més el bosc de Bellver va donar la benvinguda a milers de persones disposades a celebrar el tradicional Diumenge de l'Àngel, que tanca la Setmana Santa. La sortida va ser a la plaça de Cort, amb una xocolatada. Després, al so de les xeremies es va iniciar la caminada, a la qual s'afegí la batlessa Catalina Cirer amb la seva família. A Bellver hi eren presents, entre altres, Antoni Roig, del PSOE; Cecili Buele, d'ERC; i Eberhard Grosske, d'EU.

El club d'Esplai Jovent va amenitzar la jornada, que incloïa partides simultànies d'escacs que s'hagueren de suspendre pel vent. La Policia Municipal a Cavall oferí una exhibició eqüestre, que va agradar molt als assistents.

La tradicional passejada de l'Àngel, amb figura nova enguany, va ser a les 13.00 hores. Una de les activitats que tingueren més èxit va ser sens dubte el ball de bot amb Al Mayurqa, com també també les exhibicions castelleres a càrrec dels Castellers de Badalona, els Al·lots del Llevant i els Castellers de Mallorca, que aixecaren les seves espectaculars figures al pati d'Armes.

Al final, els assistents quedaren tan satisfets com sempre amb el bon temps matinal i amb el magnífic estat que presentava el bosc de Bellver després de les plogudes dels darrers dies.

Els tallers de manualitats i una ballada popular amb els grups Xaloc i Herbes Dolces posaren el punt final a les activitats programades en aquesta gran festa ciutadana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris