algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 22°
18°

Els escriptors celebren Sant Jordi per avançat al museu Es Baluard

El nou centre d'art fou l'escenari de la tradicional foto de família

El Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma va servir ahir d'escenari de reunió de bona part dels conradors de la literatura de Mallorca. Com cada any, els companys de la secció de cultura del diari Ultima Hora, que edita el grup Serra (empresa editora de Diari de Balears) varen fer la tradicional foto de família dels escriptors amb motiu del dia del Llibre, el proper 23 d'abril, i enguany Es Baluard va ser l'escenari on es va produir la trobada.

En ella hi varen participar els escriptors José Luis de Juan, Coco Meneses, Antoni Maria Thomàs, Guillem Frontera, Antoni Serra, Antònia Arbona, Sebastià Bennasar, Vicenç Calonge, Javier Cànaves, Neus Canyelles, Rosa Maria Colom, Cati Juan del Corral, Rafel Crespí, Francisco Díaz de Castro, Gabriel Florit, Joan Guasp, Miquel López Crespí, Miquel Ferrà, Bartomeu Fiol, Pere Font, Miquel Àngel Lladó, Maria Rosa Llabrés, Tana Marcé, Miquel Mas, Jaume Mesquida, Jaume Munar, Alfons Navarret, Rosa Planas, Jaume Pomar, Eusèbia Rayó, Gabriel Sabrafín, Miquel Segura, Lluís Servera, Miquel Àngel Vidal i Antoni Vidal Ferrando.

Tots ells, molts dels quals col·laboren en els distints mitjans de comunicació del Grup Serra, varen ser rebuts pel director d'Ultima Hora, Pere Comas. La sessió fotogràfica de Joan Torres es va fer a les murades d'Es Baluard i a l'interior del nou museu d'art modern i contemporani.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris