cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 24°
27°

El Bluesville celebrà el seu desè aniversari de música en directe

Durant 10 anys hi han actuat els millors del blues

J.C. Palma.
El Cafè-Bar Bluesville, situat a la Llonja, ha complert ja 10 anys i per això durant la nit d'ahir, el local celebrà amb els músics i clients habituals aquest aniversari. A partir de les deu, els amants del blues i tots aquells músics que han actuat al seu petit escenari van gaudir d'un piscolabis i unes rondes de pomada per a tots. La celebració, distinta a la d'altres anys, no comptà amb el concert d'alguna estrella rellevant.

En aquesta ocasió foren els dj Pepe Link i els músics, habituals de l'escenari del bar, Emili Gene, Doctor Love i Captain Groove, els que punxaren la música que sonà i féu ballar el públic. Com explicà Ignaci Simó, propietari del local, «en un dia així volíem que tots els músics guadissin de la festa i no tocassin».

Aquest espai musical està situat al carrer Mà des Moro de la Llonja. Ignaci Simó, el seu propietari des dels inicis, obrí per primera vegada al públic la nit del 31 de març de 1994. La seva intenció era la d'oferir música en viu els divendres, dissabte i diumenge, més concretament blues. Però amb l'arribada del músic Octavi Cortés s'obrí la possibilitat de fer petites actuacions cada dia.

Amb l'assiduïtat de bandes ara ja mítiques com The Blues Devils o Harmònica Coixa Blues Band el local ha seguit programant cada dia actuacions així com concerts d'importància internacional com els de Corey Harris, Hugh Herrera o Chimo Tebar. Un local que és manté com un oasi en el desert, pels amants de la bona música, qualsevol dia de la setmana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris