nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 18°
15°

El grup de rock Psychoine prepara el seu nou disc al Puig de Sant Pere

Els gironins comencen una nova etapa amb el projecte «In your sight»


El grup de rock gironí Psychoine està passant uns dies a Mallorca. Aquí, a ca uns amics al Puig de Sant Pere i mirant a la badia de Palma, els músics enllesteixen el que serà el seu proper treball i consolidant la seva estreta amistat amb la comunitat artística de la ciutat.

Com explica Josep Domingo, cantant i guitarra de la formació, «arran de la nostra amistat amb grups d'aquí hem actuat en distintes ocasions i l'acollida ha estat sempre excel·lent. Tocar aquí sempre és molt especial. Els mallorquins n'entenen de música». «És per això que venir a Mallorca a preparar nous temes i a reflexionar és tot un al·licient per a nosaltres», afegeix Txutxi Izquierdo, bateria del grup.

En aquest replantejament de factors es troba actualment Psychoine. Rescindits els vincles amb la discogràfica Moby Disk Records, amb la qual van editar els àlbums Vanity i Shades, la banda es troba «negociant amb distints segells» el seu futur i en el viatge a Mallorca han preparat els propers concerts a l'Illa.

En les noves demos, la banda reorienta la seva trajectòria. «Volem fer un treball novedós, amb una duplicitat de continguts. Distints, però complementaris. Possiblement el disc tengui dues portades i dos jocs de cançons, en anglès, com ho hem fet sempre, i en castellà», explica Josep Domingo, qui afegeix que «ara les cançons són menys progressives i molt més concretes, i els tempos possiblement s'han vist condicionats per l'idioma de la lletra».

Cançons belles i molt humanes, brodades amb naturalitat i entre les quals destaca June or July, que recorda el Mark Lanegan més intim. Amb la participació en el film La Frontera d'Emmanuelle Climenceau, el grup ha enregistrat dos videoclips que, com apunta Domingo, «molt prest es podran veure per televisió».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris