algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Felanitx visqué un any més l'espectacle del Davallament

La localitat de Felanitx visqué divendres al vespre un dels moments més emotius de la Setmana Santa, l'escenificació del Davallament de Crist. Des de fa 29 anys la Confraria de la Bona Mort de la Croada de l'Amor Diví organitza aquest acte, l'escenari del qual és el marc integrat per la gran escala i pel replà de la parròquia de Sant Miquel.

Si bé durant el dia la meteorologia havia amenaçat amb pluges, al final la representació es pogué desenvolupar amb total normalitat. A l'hora prevista, els seixanta actors, sota la direcció artística de Pep Lluís Fernández, feren la seva aparició. A mesura que passen els anys, l'acte ha anat incorporant efectes especials com jocs de llums i de sons que en ressalten encara més l'espectacularitat.

Unes veus en off anaven narrant el text escrit fa anys pel desaparegut pare Antoni Oliver, mentre els actors donaven vida a les cinc escenes que integren aquesta peça: la santa cena, Ecce Homo, la trobada amb Maria, la primera caiguda i per acabar el moment més esperat, el Davallament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris