nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

La segona Davallada als Inferns en carretons es farà en 21 municipis

Enguany hi competiran 10 ajuntaments més que l'edició passada

J.C. Palma.
La segona Davallada als Inferns en carretons s'iniciarà el proper divendres a sa Pobla amb la satisfacció d'haver augmentat un 50 per cent la participació de municipis. Aquesta cursa insular de carretons, definits en les bases de participació com vehicles de construcció pròpia no motoritzats, posaran a prova l'habilitat i l'enginy dels participants, que competiran pels tres premis a què aspiren els vencedors. El premi de velocitat està dotat enguany amb un viatge valorat en 600 euros. Per altra banda, els guanyadors en les altres dues categories, disseny i posada en escena, rebran un premi d'una estada en un hotel o un viatge valorat en 300 euros.

En aquesta edició, les proves puntuables per a la gran final, que tindrà lloc a Porreres el dia 15 de maig, seran a sa Pobla, el 9 d'abril; Santa Eugènia i Ariany, el 10 d'abril; Llubí i Sant Joan, el 12 d'abril; Montuïri, Santanyí, Capdepera, Vilafranca i Inca, el 17 d'abril; Maria de la Salut i Manacor, el 18 d'abril; Son Servera, Felanitx i Muro, el 24 d'abril; Búger i Andratx, el 25 d'abril; Alcúdia i Petra, l'1 de maig; i Costitx, el 2 de maig.

Després de la gran final, que espera congregar tots els participants i amants d'aquest novedós esport, Porreres acollirà una gran festa per acomiadar l'edició 2004 de la Davallada als Inferns. Aquesta celebració inclourà sopar popular, animació, cercavila, espectacles de foc i concerts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris