algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Els músics recullen firmes per un nou tancament d'Assaig

J.NICOLAU/M.DÍAZ. cPalma.
Un grup de músics es va concentrar ahir a la sala Assaig per recollir firmes que avui volen presentar a la batlessa Cirer. El motiu és el segon tancament de la sala en pocs dies.

De curta vida però ja emblemàtica, la sala de concerts i lloc d'assaig ha omplert de vitalitat la fins llavors paupèrrima vida musical de Palma pel que fa a espais com l'esmentat. Amb el de divendres, ja són dos els tancaments soferts en pocs dies, motivats, segons el seu responsable, Xokas, «per la gran pressió de l'associació de sales de festes i discoteques». Fa dues setmanes Gerència d'Urbanisme els va concedir la llicència d'obertura a condició que «en tres setmanes se solucionassin una sèrie de deficiències», segons explicaren fonts municipals.

Quan ahir aquest diari es va posar en contacte amb Xokas, aquest assegurà que «les deficiències ja estan reparades», i explicà que consistien a «tapar unes bigues, posar més detectors de fum als passadissos, una mànega més contra incendis i tapar uns buits d'una escala». Per aquest motiu, «divendres obrírem perquè hi havia un concert de Trui i si no es feia es perdien tres milions de pessetes». Ara demana què fer, afegint que «si ens tanquen que ens diguin on assajaran els músics, que ens donin un altre lloc» a canvi.

«Aquesta setmana hi ha previst un concert de La Gran Orquestra Republicana i un altre del grup argentí Bersuit. Si no podem fer-los haurem de tancar perquè no podríem aguantar les pèrdues», apuntava Xokas, qui no entén tanta «pressió».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris