cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
14°

Viacrucis per un món més segur i sense violència

Unes 250 persones participaren en l'acte a la Casa dels Pobres


Per segon any consecutiu amb motiu de la festivitat del Diumenge de Rams la parròquia de Santa Catalina Thomàs de Palma va organitzar ahir un viacrucis als jardins de les Germanetes dels Pobres.

El motiu era realitzar una pregària per demanar que se superi tota classe de violència arreu del món. Una pregrària prou encertada en una conjuntura en la qual es viuen moments de gran tensió tant a l'Estat com en tot el planeta. En l'acte hi prengueren devers dues-centes cinquanta persones.

Es tractava d'una oració itinerant que es va dividir en catorze aturades o estacions en les quals «hem reviscut el camí del Calvari», va explicar el rector de la parròquia esmentada, Ramon Lladó.

La creu envoltada de quatre torxes encapçalava aquesta pregària itinerant que es va allargar més d'una hora.

Membres de tots els grups integrants de la parròquia hi eren presents: les Germanetes dels Pobres, Càritas, els Escoltes de Reina Constança, el Club Esplai Santa Catalina, el Cor Parroquial i el grup Creant un Demà, que treballa amb joves problemàtics; el grup Camí, que fa feina amb discapacitats; el grup de neteja de la parròquia, format per matrimonis; i el grup Nitem -Nins del Tercer Món.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris