cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

La col·lecció de narrativa Bearn d'Edicions Cort arriba a Madrid

Es presentaren obres de Villalonga i Juan Pedro Quiñonero

O.QUINTANILLA. Madrid.
La col·lecció Bearn, de l'Editorial Cort, va desembarcar ahir a Madrid. En el decurs d'un sopar en el restaurant La Ancha, es presentaren els dos primers títols de la col·lecció que dirigeix el columnista de Diari de Balears Jaume Pomar: El ángel rebelde de Llorenç Villalonga i Retrato del artista en el destierro de Juan Pedro Quiñonero.

L'editor Andreu Ferrer va ser l'encarregat d'obrir l'acte i va tenir un record molt especial per a les víctimes dels atemptats terroristes del passat onze de març: «hem desembarcat aquí setmanes després de l'atemptat i són moments molt trists».

En el llibre de Quiñonero, unes memòries basades en la divagació, destaca el fet que cada un dels capítols esta dedicat als seus escriptors preferits. Ferrer també va explicar que els propers títols de la col·lecció correspondran a obres de Baltasar Porcel i Cristóbal Serra, «amb la qual cosa el nivell serà molt alt».

L'escriptor Jaume Pomar va ser l'encarregat de glosar el llibre de Villalonga i explicà que «malgrat que era un reaccionari, el que atreu més del llibre que presentam és que és autobiogràfic». Així mateix explicà que la col·lecció ret homenatge a Villalonga, un apassionat pels monstres moderns.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris