algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El Museu d'Es Baluard tanca el seu primer mes obert al públic amb un total de 25.028 visitants

El centre convoca demà una jornada de portes obertes amb motiu del Dia de les Illes Balears

M.DÍAZ.Palma.
Les xifres donen compte de l'interès que Es Baluard desperta entre els residents i turistes. Segons un comunicat, el centre va tenir 25.028 visitants «a un dia d'assolir el seu primer mes de funcionament». Residents, turistes, escolars... han recorregut les sales d'exposicions i terrasses, tant en els dies de funcionament habitual com en els de jornades de portes obertes. Demà es convoca novament una jornada gratuïta amb motiu del Dia de les Balears. L'èxit del Museu resultà patent el primer cap de setmana obert al públic, primeres jornades de portes obertes.

Després de la inauguració del passat divendres 30 de gener, els ciutadans van respondre massivament amb llargues coes que arribaven fins a la Feixina. En total, van ser 8.085 els visitants, molts arribats de la Part Forana. L'èxit assolit va fer que els patrons del Museu tornaren a programar una altra jornada de portes obertes el diumenge, dia vuit. I el públic va tornar a posar a prova la seva paciència amb llargues coes. 4.107 persones visitaren aquell dia el Museu.

Després de l'habitual agitació de la inauguració, Es Baluard va iniciar el seu funcionament a bon ritme. Arribaven els primers col·lectius d'estudiants, es convocaven les primeres conferències i, ahir, es van iniciar els tallers. Dels vuitanta col·legis que havien reservat hora, el Museu comunicava que ja hi han passat 41 grups d'escolars procedents de 28 centres de tota Mallorca.

Doris von Dratten, experta en Rebecca Horn, inaugurà l'auditori d'Es Baluard dissertant sobre l'obra de l'alemanya. Així mateix, Es Baluard ha culminat el primer cicle de conferències: Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma: passat, present i futur d'un espai emblemàtic. Coincidint amb Arco visitaren el museu un grup de col·leccionistes internacionals i, dies abans, 150 professionals del sector turístic local.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris