nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Mercedes-Benz elegeix Es Baluard per presentar el seu darrer model

La iniciativa suposa una empenta per atreure turisme de qualitat

La firma automobilística Mercedes-Benz presentarà a la premsa internacional el seu model nou de la classe SLK al Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,Es Baluard, el mes que ve. Aquest acte s'adiu amb la tradició de l'empresa alemanya d'unir les seves presentacions al món de l'art, de l'arquitectura i de la cultura.

L'esdeveniment reunirà durant una quinzena de dies 700 periodistes de 52 països, que provaran per les carreteres mallorquines el vehicle. La marca alemanya ja ha presentat altres models en museus europeus, com ara el Diechtorhallen d'Hamburg o el Kunsthalle Schirn, de Frankfurt. En aquest darrer cas era una proposta de la classe C, que s'integrà en una exposició temporal de l'artista Man Ray.

El lloguer d'espais museístics és una pràctica comuna. Centres com el Tyssen-Bornemisza, el Reina Sofia, l'IVAM, el Macba, el Guggenheim, la Tate Gallery o el Pompidou entre altres «disposen d'espais per arrendar a organitzacions, empreses o institucions amb la finalitat d'aconseguir fons invertits després en el funcionament de l'entitat», explica una nota d'Es Baluard.

Es preveu que els periodistes facin una visita guiada per les instal·lacions i que gaudeixin d'un sopar a les terrasses. La presentació, de fet, suposa «un gran impuls per al turisme de qualitat», destaca el comunicat remès a la premsa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris