algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Ultimen els detalls per il·luminar l'exterior de l'edifici de la Llonja

Les proves, a l'espera de l'estrena de diumenge, varen ser un èxit

MARIANA DÍAZ.Palma.
Els qui passejaven ahir horabaixa prop de sa Llonja es van sorprendre en veure com els llums il·luminaven l'exterior de l'edifici. Eren les primeres proves per comprovar si l'enllumenat, que s'inaugurarà diumenge a les 19.00 hores, funcionava. I tot va sortir a la perfecció.

El fred i la pluja no van impedir que el dissenyador del projecte, l'enginyer Josep Pascual Tortella, i l'equip tècnic, es posassin a treballar. Ho van fer davall els paraigües. Els llums es van anar encenent per nivells, com s'havia previst, i la música que acompanya el procés va sonar feliçment acoblada als temps programats. Malgrat l'èxit, Josep Pascual va confessar haver sofert «alguns nervis».

D'altra banda, l'encesa de prova de la il·luminació de la Llonja coincidia amb la crítica emesa des del grup municipal del PSM. El partit polític denunciava ahir el fet que «es prioritzi la il·luminació de la Llonja sobre la restauració» de l'edifici del gòtic civil.

A un comunicat emès pel grup, el PSM critica que «el Govern no procedeixi a la rehabilitació de la Llonja -les obres de la qual depenen dels doblers de l'Estat-, i sí a la seva il·luminació, un projecte que en absolut és prioritat», asseguren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris