algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
15°

Matthias Aeschbacher dirigeix la Simfònica en el concert de la cinquena simfonia de Mahler

Per aquest concert s'hi han afegit catorze músics

J.C. Palma.
L'Orquestra Simfònica de les Balears actuarà anit a l'Auditòrium de Palma, sota la batuta del director alemany Matthias Aesbacher. En el seu IX concert de la temporada, l'Orquestra interpretarà la Cinquena Simfonia del compositor austríac Gustav Mahler, considerada en la seva cimera creativa. L'obra mostra la profunda necessitat de renovació de Mahler. Alguns la consideren com la primera temptativa de reorganitzar el món a partir del 'jo individual'.

Matthias Aeschbacher (Zuric, 1945) és en l'actualitat director del Teatre i Filharmònica d'Essen (Alemanya), i en el concert d'avui dirigirà la Simfònica. Avui vespre, l'orquestra s'ha ampliat amb 14 membres més per les particularitats de la composició.

En concret, hi haurà sis músics més a la secció de corda, com també una flauta, un clarinet, tres trompes, una trompeta i dos percussionistes. Segons Aesbacher, «l'obra és una de les més difícils a nivell tècnic i musical de l'època romàntica i és el reflex dels conflictes interiors, molt especials de Mahler. Tot i això, el paisatge musical que s'expressa és molt ric i variat, movent-se entre la sensibilitat i les explosions emocionals».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris