nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Carod presentarà les seves dues últimes obres a la Setmana del Llibre en Català

La fira comença passat demà amb la voluntat d'obrir un debat sobre llengua i idees

89128

Carod-Rovira, diputat electe des del 1988, escriptor i filòleg.

JOANA NICOLAU.Palma.
El secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Josep Lluís Carod-Rovira, presentarà passat demà a Palma els seus dos darrers llibres: La nova Catalunya (Edicions 62) i El futur a les mans (Angle ed.). L'acte tindrà lloc a les 19.00 hores en la jornada inaugural de la Setmana del Llibre en Català, que acollirà el recinte de fires i congressos del polígon de Llevant. Enguany aquest esdeveniment arriba a la quinzena edició i, atesa la conjuntura actual de la llengua, s'ha optat per organitzar una setmana «reflexiva, reivindicativa i, com sempre, oberta a l'expressió d'idees i a les persones».

D'acord amb l'organització, des del primer moment s'intentarà deixar palesos aquests objectius. Així, el pregó, a càrrec de l'escriptor Biel Mesquida, durà per títoAlcover i Costa contra els assassins de la llengua o dóna'm llengua o ama'm. L'hora assenyalada són les 12.30 hores. Val a dir que la presentació d'ambdós volums de Carod estava prevista des de fa temps i s'emmarca en un programa més ample que el candidat d'Esquerra al Congrés per Barcelona durà a terme a Mallorca aquest cap de setmana.

Aquesta quinzena edició de la Setmana del Llibre en Catala, que compta amb el suport del Govern de les Balears, es desenvoluparà fins al dia vuit de març i ocuparà una superfície de 1.100 metres quadrats. S'hi mostraran les principals novetats editorials en la nostra llengua, com ara el cinquè lliurament de les aventures de Harry Potter i l'orde del Fènix de J.K. Rowling o Les dues cares de la lluna d'Asha Miró, entre molts altres.

A més de l'exposició en si, s'han preparat diversos actes paral·lels, com activitats de dibuix per als infants o debats sobre mitjans de comunicació, llengua i identitat. La Setmana del Llibre està promoguda principalment pel Consell de Mallorca i el Gremi de Llibreters de Mallorca, i és organitzada per les llibreries Colom, Drac Màgic, Jaume de Montsó, Lluna, Mallorca, Norma Còmics, Quart Creixent i Selecta-Aloma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris