algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El món d'«El senyor dels anells» du la II Setmana Tolkien a Palma

La Misericòrdia acull tot un seguit d'activitats sobre la Terra Mitjana

J.C. Palma.
L'associació Smial de Tol Eressëa ha organitzat la II Setmana Tolkien a Mallorca amb un conjunt d'activitats per conèixer l'obra de l'autor d'El senyor dels anells i que tindran lloc al centre de la Misericòrdia. La programació, que comença avui amb una exposició, fou presentada per Jaume Albertí, director insular de Joventut del Consell, i Xavier Real, president de Tol Eressëa.

L'objectiu, segons Real, és «fomentar l'afició per la lectura de l'obra de Tolkien i despertar l'interès en aquells que tan sols n'han vist lespelicules». Els actes programats per a aquesta setmana s'inicien amb una exposició que ja pot ser visitada i que inclou més de 50 llibres vinculats a l'obra de l'autor, material relacionat amb les pel·lícules d'El senyor dels anells, jocs de rol ambientats en la Terra Mitjana, reproduccions de joies i armes, i tot un seguit de làmines explicatives cedides per la delegació de la Societat Tolkien a València.

Per altra banda, a partir del cap de setmana es concentraran la resta d'activitats. Divendres a les 17.00 hores tindrà lloc la conferència Il·lustradors de la Terra Mitjana i a les 19.00 hores, Profunditat històrica a El senyor dels anells.

Dissabte es començarà a les 10.00 hores amb una exhibició de tir amb arc al pati de la Misericòrdia. A les 17.00 hores hi tindrà lloc una taula rodona amb el títoLa fidelitat de la pel·lícula El retorn del rei al llibre de Tolkien. La jornada acabarà amb una de les activitats que més èxit tingué en la passada edició: Classes d'escriptura èlfica a les 19.00 hores.

Diumenge a les 10.00 hores, un concurs de dibuixos; a les 17.00 hores, la conferència Els pobles d'Arda i a les 19.00 hores, el cine-fòrum Les dues torres, versió estesa, de Peter Jackson.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris