algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

Joan Bibiloni opta al premi de la Música amb «Mà en es cor»

P. GIMÉNEZ.Palma.
«És molt reconfortant. Crec que ser finalista dels premis de la Música és com si rebessis floretes de tots els companys i de tots els membres de l'Acadèmia». Amb aquestes paraules de gratitud s'expressava Joan Bibiloni en conèixer la notícia de la seva nominació com a finalista dels premis de la Música, que es lliuraran el 15 d'abril al Palau de Congressos de Madrid.

Al costat de Chambao i Tino di Geraldo, l'autor manacorí opta al premi del millor àlbum en la categoria de noves músiques pel seu disc Mà en es cor.

Satisfet per aquesta nominació, Bibiloni ja havia estat candidat per aconseguir el premi de millor banda sonora per la música de Km 0. L'artista mallorquí opinà que els membres del jurat han pogut valorar al 20è àlbum de la seva discografia, en el qual «hi ha molta d'emoció».

Mà en el cor reuneix unes condicions que li atorguen vida pròpia perquè és, així mateix, desencadenant de noves emocions», afirmà el músic. I matisà que «la seva màgia va més enllà del conjunt d'emocions dels textos i de la gent que ha col·laborat en la seva realització».

Immers en la preparació d'un altre àlbum de caràcter didàctic, que aplegarà «un conjunt de cançons inspirades en les Rondalles», Joan Bibiloni confirmà que es desplaçarà a Madrid el dia 15 per assistir a la gala de lliurament dels premis de la Música.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris