algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

La gent gran de Consell celebra el carnaval amb ball de disfresses

E.DÀVILA.Consell.
El carnaval no té edat. Si no, que ho preguntin a les prop de 250 persones grans de Consell que ahir varen celebrar una gran festa de disfresses amb ball en el local municipal conegut com cas Xeco.

Una parella de noviis, una altra de cabaret, vaquers, pallassos, cirurgians, presos, sant Antoni i el dimoni... van gaudir del ball i d'un berenar que organitzava la nova Junta de l'Associació de la Tercera Edat de Consell, nomenada fa tres mesos, que ja inclou més de 300 socis.

No faltà a la festa la tradicional coca de carnaval, acompanyada de panades, torró, xocolata i ametles. I després del berenar, «per cremar el greix», com diu el tresorer de l'Associació, Antoni Pol, es va donar el sus al ball, que es va perllongar fins ben entrada la nit.

Encara que no va ser molta la gent gran que es va atrevir ahir a disfressar-se, «per vergonya», la secretària de la junta de l'associació, Francisca Ferrero, assegura que l'entitat s'ha proposat que cada any augmenti el nombre de participants en el concurs de disfresses, que premia amb botelles de xampany.

«Si en tres mesos hem aconseguit que s'apuntin 100 persones a l'associació, l'any que ve aconseguirem que se'n disfressin encara més», va assenyalar la secretària de l'associació de gent gran de Consell.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris