nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Carnaval de cinema i de tot color a la capital del Raiguer

El bon temps va deixar lluir disfresses als inquers


De cinema. La Rua d'Inca va tenir en el setè art la seva màxima inspiració i era fàcil veure-hi ahir horabaixa referències als Pirates del Carib, aSenyor dels Anells o al mag Harry Potter, entre altres motius reflectits a la gran pantalla. Poques veus crítiques amb els polítics, cosa que crida l'atenció i més amb les eleccions tan a prop. De les 23 carrosses inscrites, dues lluïen lemes contra l'autovia Inca-Manacor.

Els inquers s'estimaren més sortir al carrer per posar-hi color de carnaval. S'havia de gaudir tant com fos possible d'una festa que durant els darrers dies havien imaginat passada per aigua. Però resultà prou lluïda en un capvespre de treva entre tantes plogudes. La Rueta infantil es va suspendre per la pluja, dijous, i es preveu celebrar-la dimarts. Hi prendran part 1.780 nins i nines.

23 carrosses i 25 comparses, el doble que l'any passat, participaren en la desfilada de la Rua ahir horabaixa. S'havien aplegat a la plaça del Bestiar des de les cinc del capvespre per recórrer una hora més tard, entre aplaudiments, rialles, càntics i conya, la zona de la ciutat per als vianants.

L'increment del nombre de carrosses allargà l'espectacle més enllà del que s'esperava i ja entrada la nit els inquers digueren adéu al Carnaval fins dimarts, quan es reprendrà la Rueta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris