nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
15°

Sa Rueta, una festa amb entitat pròpia

El carnaval per als petits canvia el dia de festa i se celebra avui horabaixa a partir de les 16.30

S.COQUILLAT/P.G.Palma.
Sa Rueta de Palma torna aquest any amb una novetat. Enguany es converteix en una festa amb identitat pròpia i, en lloc de celebrar-se diumenge al matí, com era costum, tindrà lloc l'horabaixa d'avui dissabte. La desfilada tindrà el seu inici a les 16.30 hores, i es desenvoluparà fins aproximadament les 19.30 hores. Amb aquesta iniciativa, Cort vol descongestionar la zona del passeig des Born.

Si el temps ho permet, la celebració de la Rueta congregarà una gran quantitat d'al·lots que es disfressaran dels seus personatges preferits i que, a més, tindran l'oportunitat de gaudir de les activitats que es desenvoluparan a distints punts del passeig per fer les delícies dels més petits mentre tingui lloc el recorregut.

Així, la desfilada començarà a la plaça de la Reina, punt de la concentració i on s'instal·laran castells infables, la primera de les activitats destinades a l'entreteniment. Tot seguit, les comparses faran un itinerari que els durà pel passeig del Born. En aquest punt es podran fer fotografies d'estudi gratuïtes i també hi haurà una passarel·la perquè els al·lots puguin desfilar i lluir amb les seves disfresses.

Ja a la plaça Joan Carles I, la marxa serà amenitzada amb un espectacle que serà a càrrec de distints grups musicals. Una vegada a les Rambles, actuaran simultàniamente pallassos, un grup d'animació i titelles. El recorregut finalitzarà a via Roma, on s'instal·larà una pista americana i un altre castell infable.

Està previst que la batlessa de Palma, Catalina Cirer, visiti els diferents punts d'actuacions infantils. Segons un comunicat de la Policia Local i amb motiu d'aquesta Rueta hi haurà modificacions circulatòries. Des de les 15.00 a les 20.30 hores, tallaran el seu trànsit els carrers de Jaume III, Antoni Maura, Riera (La Rambla-Teatre Principal cap carrer Unió), Conqueridor i via Roma.

De les 15.00 a les 20.30 hores, els carrers de circulació prohibida seran el passeig del Born, Antoni Maura, plaça de Joan Carles I, Jaume II, Unió, Riera i Ducs de Palma. Al seu torn, estarà prohibit estacionar de les 13.00 hores fins a les 20.30 hores al Born, Antoni Maura, plaça Reina, Joan Carles I, Unió i Ducs de Palma.

Tot està ja preparat perquè un any més els més petits de la casa gaudeixin de la seva pròpia rua. Una celebració tan tradicional com divertida. En ella es podran veure diferents disfresses, de diferent temàtica. Molts ens transportaran en el temps i d'altres suscitaran la polèmica de la jornada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris