nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

«Harry Potter i l'Ordre del Fènix» arriba avui a les llibreries balears

En total es posen a la venda 1.500 llibres en català i 10.000 en castellà

P.GIMÉNEZ.Palma.
Amb la primera edició catalana i castellana exhaurides abans de sortir a la venda i en un llançament simultani, avui, a les 10.00 hores del matí, les llibreries de Palma oferiran als clients l'esperada cinquena entrega de les aventures del mag Harry Potter de l'escriptora britànica J.K Rowling: Harry Potter i l'ordre del Fènix.

Amb un quilo i onze grams de pes i 896 pàgines, el llibre, que surt a la venda per 23 euros, reprèn ara la història quan el director de Howarts, Albus Dumbledore, anuncia l'inici d'una lluita contra Voldemort, que desitja dividir la comunitat màgica i imposar el caos i la discòrdia. Només la unió, l'amistat i la confiança podran derrotar el que s'apropa. En aquesta preocupació, encara s'ha d'afegir l'arribada d'una nova professora de defensa contra les arts obscures, els exàmens i una obsessió que Harry haurà de suportar: el passadís amb una única porta final.

Més de sis mesos d'organització ha necessitat Pama Distribucions per dur a terme el repartiment dels deu mil exemplars en castellà que s'han distribuït per totes les llibreries, que, en exhaurir les existències hauran d'esperar fins al mes de març per tornar a rebre noves existències. I és que amb una tirada de 500.000 exemplars per l'Estat, la primera edició ja està exhaurida.

La mateixa sort tindran els lectors catalans. Fins la pròxima setmana l'empresa de Jaume Adrover, que ha distribuït 1.500 exemplars per tota l'Illa, no rebrà més exemplars, que també ha acabat la primera edició catalana, amb una tirada de 40.000.

Com en les anteriors entregues, la nova aventura de Harry Potter arriba amb tota l'artilleria del màrqueting més avançat: Cartells, punts de llibre, bosses i calendaris acompanyen avui l'expositor de Harry Potter i l'Ordre del Fènix.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris