bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Albert Pla du les seves cançons d'amor i droga al Teatre d'Artà

L'espectacle es basa en treballs desconeguts de l'artista Pep Sales

J. CASTELLS. Palma.
El cantautor català Albert Pla presentarà demà, a les 21.00 hores, al Teatre d'Artà el seu darrer treball discogràfic, Cançons d'amor i drogues. Un espectacle basat en un conjunt de cançons i poemes desconeguts de l'artista Pep Sales.

El resultat és un espectacle on Pla actua acompanyat de la dj Judit Farrés, en un escenari buit completament, amb l'excepció d'una creu de llum verda, igual a les que hi ha a les farmàcies, amb una posada artística a càrrec d'Àlex Rigola, amb una escenografia tan efectista com austera. En entrevista a Diari de Balears, Albert Pla ens desvela, a grans trets, com és i d'on prové aquest espectacle.

-És aquest un homenatge a l'obra i vida de Pep Sales?
-Si, bé, és un material seu. L'espectacle es basa en això.

-Què ha significat la troballa d'aquests textos?
-Un regal.

-Quin ha estat el procés de conversió d'aquesta influència fins al resultat final?
-Ha estat molt fàcil, molt senzill. D'ençà que ho començàrem a preparar. Xupat. Ho he fet amb Àlex Rigola. Llavors vam intentar trobar un fil conductor, i vam tenir la sort de trobar la Judit, i amb les idees de tots ho vàrem enllaçar tot.

-Quin és el paper de Judit Farrés a l'espectacle?
-Ella ha fet tots els arranjaments de gairebé totes les cançons, hi punxa música i toca el clarinet. Jo tot just cant i toco la guitarra. La seva aportació és molt important i és una mica la presència femenina.

-Durant tot el concert hi és present nua. Per què?
-A vegades es descuida la roba als vestidors. Jo no sé com explicar-ho, s'ha de veure, no ho sé.

-Fa falta fer un espectacle transgressor per dur el missatge al públic?
-L'espectacle no té missatge. No crec que faci falta fer-ho transgressor. Ni jo ho vull ser. El que passa és que si fer un espectacle que no sigui per ballar com un imbècil ja et converteix en una espècie de freaky o transguessor, doncs no ho sé.

-Quina és l'aportació d'Àlex Rigola a l'espectacle?
-Ho vam fer per admiració mútua, aleshores teníem ganes de fer alguna cosa junts fa temps. Quan vaig trobar el material l'hi vaig ensenyar. Vam esperar el moment oportú.

-Albert Pla és persona o personatge?
-Jo sóc jo. Què més puc dir de mi. Jo, jo i jo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris