algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Es Baluard rebé prop de 1.200 visites durant el cap de setmana

C. AGUSTÍN.Palma.
Aquest cap de setmana, un total de 1.187 persones ha visitat el Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard. Ahir va ser el dia de més afluència amb una xifra total de 648 assistents, segons fonts de l'entitat. Val a dir que aquest ha estat el primer diumenge que Es Baluard ha obert les seves portes i ha estat necessari adquirir l'entrada per endinsar-se a les sales expositives, des de la inauguració el 30 de gener.

Des de divendres, han estat prop de 1.500 persones les que han gaudit de les instal·lacions i de la col·lecció del Museu. Divendres, el centre va rebre 351 visitants i dissabte foren un total de 539.

D'altra banda, convé subratllar que el departament artístic del centre ha efectuat els primers canvis en l'àmbit anomenat de L'era postmoderna, espai que recull obres dels anys 80. La variació respon a la incorporació d'una peça de Ramon Canet, una pintura concebuda a partir de tècnica mixta sobre paper i mostrada ara al costat d'una peça de l'artista mallorquina Maria Carbonero.

Així mateix, s'ha retirat del fons de la institució el gran quadre de Ricard Chiang exposat fins ara en l'àmbit dedicat a Les mirades del present.

Quant al muntatge de Rebecca Horn a l'Aljub, aviat hi deixarà pas a altres propostes.

Amb aquest dinamisme, el departament vol aconseguir anar exposant totes les obres que constitueixen els actius del Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard, com també noves peces suggerents, per mantenir despert l'interès del visitant.

Una vegada més, el recorregut per les terrasses àmplies, posterior a l'itinerari de les sales interiors de l'edifici, captivà els assistents. D'aquesta manera, gaudiren no tan sols de vistes panoràmiques de la ciutat de Palma, sinó també de les escultures ubicades en aquests espais exteriors. Són obres que, amb la seva geometria, conviden a harmonitzar formes i emocions. Com a mostra, La tristesa i sobtada alegria de Rosa 2, d'Antoni Socias.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris