nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

La Simfònica de Balears actuà ahir a la ciutat de Barcelona

J.CASTELLS. Barcelona.
L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, Ciutat de Palma, actuà ahir vespre a Barcelona en en el nou audiòrium del carrer de Lepant amb una capacitat per a dues mil persones. El gerent de la Simfònica, Abili Fort, va explicar als periodistes desplaçats a Barcelona que «una de les iniciatives pròpies de la simfònica es promoure els intercanvis amb altres formacions similars».

Així, aquesta sortida a Barcelona estava preparada amb un any d'antelació, i el repertori era una mica especial per poder celebrar-ho. Fort també ha explicat que «durant l'any 2005 i en aquestes mateixes dates està previst que l'orquestra de Barcelona faci el seu concert a Palma».

La pianista Cristina Ortiz, que el passat dijous va actuar amb la Simfònica a l'Auditòrium de Palma va tornar a compartir l'escenari amb la formació balear. Abans del concert es féu una visita facultativa a l'edifici, que respon als dissenys de l'arquitecte Rafel Moneo i que es troba molt a prop de la zona d'instal·lacions culturals del Fòrum 2004 i que en un futur acollirà els intèrprets del conservatori.

El programa comptà amb una primera part amb el concert per a piano i orquestra número 2 en si bemol major. La segona part va consistir en el ritual de pagesia del mallorquí Baltasar Samper i en variacions sobre un tempa hongarès de Zoltán Kodály.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris