nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
11°

L'aeroport de la ciutat de Nuremberg publicita el Museu d'Art

J.N.Palma.
Al llarg d'aquesta setmana alguns dels plafons de publicitat de l'aeroport de la ciutat d'alemanya de Nuremberg ha ofertat diversa informació sobre l'oferta cultural del museu d'Es Baluard. Com mostren les imatges adjuntes, aquesta publicitat, es mostra a través de pantalles situades vora els mostradors de facturació en què s'informa de les darreres novetats de l'Illa.

Aquestes notícies s'ofereixen a partir d'un conveni entre el setmanari Mallorca Magazin, publicació editada pel Grup Serra, i Air Berlin. Així mateix, també val a dir que aquesta informació no suposa cap tipus de despesa econòmica a la Fundació del Museu Es Baluard.

La publicitat consta tant d'imatges diverses del museu com de text. Uns dels texts presenta Es Museu com El temple de l'art i, s'acompanya d'una imatge exterior, en la qual fa referència que tan sols la seva construcció, de moderna arquitectura, es en si mateixa una obra digna de veure.

El fet que el nou Museu d'Art Modern i Contemporani s'integri dins de la històrica murada que envoltava la ciutat de Palma és també posat en relleu per la publicitat.

La informació que publicita el museu d'Es Baluard també recull que fou inaugurat recentment per part dels monarques espanyols.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris