algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

José Miró obre Cibeles a la moda «Artica»

El jove dissenyador mallorquí va aconseguir un notable èxit en la seva desfilada a la passarel·la

JULIÀN AGUIRRE. Madrid.
Després del primer pas del dia, el del dissenyador David Delfín, una pausa i sona la música del mallorquí Ruspell, qui amb un so electrònic en directe va donar pas a les primeres peces i conjunts de José Miró. El mallorquí obria així les desfilades de la passarel·la Cibeles.

Amb expectació i astorament el públic rumorejava: «és de Mallorca i l'any passat guanyà el premi com a revelació de la fira». En poc menys de mitja hora els assistents varen poder veure les línies principals d'«Artica», una col·lecció basada en robes molt ajustades al cos femení, pràcticament pantalons i camisetes, que estaven aferrades a la pell de les models.

Colors molt vius, grocs, blaus, blancs trencats. Les estilitzades siluetes realçaven els conjunts de minuciós estudi del tall. Durant tota la desfilada es va observar una forta combinació de teixits naturals i elctrònics.

La col·lecció per a la tardor i hivern de l'any que ve va agradar i va arrencar aplaudiments del públic que omplia les grades. Al final de la desfilada sortiren totes les models i de forma molt tímida entre les maniquís, Miró assentí i saludà els assistents.

Miró va confessar que «ha estat molt dur, hi ha hagut molt de treball plens d'imprevists, una model ens ha fallat i he hagut d'ajustar robes a una altra, en definitiva, que no ho desig a ningú. Ha estat horrorós, però ja ha passat».

Encara que feliç per l'acollida, José Miró es mostrava més entusiasmat per la participació, també aquest cap de setmana a Londres. Concretament, avui a la matinada partia des de Madrid cap a la Fashion Week de Londres, una prestigiosa i selecta cita per als professionals del sector, en la qual Miró té una gran il·lusió.

El dissenyador participà en el primer dia de la passarel·la, en què desfilaren les principals promeses de la moda de l'Estat.

Ja en el pavelló 4 del recinte firal Juan Carlos I, on se celebra la Setmana Internacional de la Moda a Madrid, hi havia el dissenyador Tolo Crespí, qui exposa a Espacio Cibeles i Tania del Viejo, que ho fa a Boutique.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris