algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Fiol inaugura a Dionís Bennàssar una mostra en homenatge a «Xam»

O. QUINTANILLA.Madrid.
El conseller de Cultura, Francesc Fiol inaugurà dijous a Madrid, en companyia del director de la galeria madrilenya Dionís Bennàssar, Miquel Tugores, una exposició en homenatge a l'artista mallorquí Pere Quetglas, «Xam».

El conseller es congratulà de la selecció de la comissària, Montserrat América. «Tots hem de felicitar-nos per aquesta pintura tan delicada de Xam, ben conegut a les Balears però que potser mereix ser més conegut a Madrid, on es percep una sensibilitat especial per l'art i per la cultura mediterranis».

Miquel Tugores manifestà la satisfacció per la col·lecció duita de les Balears perquè «actes com a aquest em fan sentir encara més responsable en la meva feina de promocionar amb eficàcia els artistes illencs».

Respecte de Xam, posà en relleu «el seu virtuosisme, un domini de la tècnica i de l'espai fantàstics. Allò més sorprenent és la complexitat de tècniques que és capaç de dominar».

América comentà que l'artista era «molt honrat amb si mateix i amb la seva concepció integral. Tota la seva obra va ser una evolució constant». La mostra es podrà visitar fins dia 3 de març.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris