algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

AnticArt obre les seves portes amb un total de 54 expositors

M.CAMPOMAR.Palma.
El recinte firal del Polígin de Llevant de Palma acull a partir d'avui i fins el proper 22 de febrer la desena edició d'Antic Art, Fira d'Antiguitats i Obres d'Art. Un total de 54 expositors, representants dels sectors d'antiquaris, brocanters col·leccionistes, galeristes d'art, restauradors i subhastes participen enguany a aquesta fira, 36 d'ells de fora de les Illes, «això demostra la gran acceptació d'AnticArt a la resta d'Espanya», explicà el director de la Fira, Juan José de la Asunción.

Milers d'objectes amb més de cinquanta anys d'antiguitat s'aplegaran a AnticArt. Una de les pintures antigues més destacades és el quadre de Pere Onofre Botto, pintor mallorquí de finals del segle XVII.

Pel que fa al mobiliari, AnticArt mostrarà des de canteranos, calaixeres o vitrines des segle XVI fins a mobles d'oficina de principis del segle XX, a més milers de curiositats per als col·leccionistes.

Francisco Tutzo, Director General de Comerç del Govern indicà que a més del vessant de negoci de la Fira, la direcció del saló ha organitzat una sèrie de conferències paral·leles per completar l'oferta cultural de la Fira.

Per altra banda, després de l'èxit que va tenir la passada edició l'exposició del Museu de Mallorca, l'organització ha decidit repetir aquesta iniciativa. En aquesta ocasió el convidat ha estat el Museu del Palau March.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris