cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Banda Municipal i la Capella Mallorquina, juntes a un concert

M. CAMPOMAR.Palma.
La Banda Municipal de Palma i la Capella Mallorquina oferiran a les 19.30 hores al Conservatori de Palma un recital conjunt en el que interpreteran fragments del musical de Leonard Berstein West Side Story.

Segons explicà Juan Giménez Cerezo, director de la Banda Municipal, «l'objectiu d'aquest concert és que el públic de la Capella conegui la nostra formació, i que el públic d'aquesta descobreixi que existeix una coral de gran qualitat».

Giménez manifestà que la idea d'organitzar aquest recital va sorgir de manèra espontània: «Quan vaig veure cantar per primera vegada la Capella en vaig quedar molt sorprès, de manera que vaig anar al director i li vaig proposar fer un treball conjunt».

Per la seva banda José María Moreno, director de la Capella, destacà la dificultat que en principi suposava el projecte. Així, assegurà que «és molt difícil aconseguir un equilibri sonor entre una banda i una coral, però si hi ha una bona batuta, com ara Giménez, no dubtes que n'obtindràs un bon resultat».

A part d'una selecció del musical de Berstein, el programa inclourà la interpretació de les Danses polovtsianes de l'òpera El Princep Ígor, del compositor rus Alexander Borodin i diversos fragments de Carmina Burana, de l'alemany Carl Orff.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris