algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La revista «Arte y parte» dedica un ampli espai a Es Baluard

La revista bimestral d'informació artística Arte y parte, que s'edita a Espanya, a Portugal i a Amèrica, dedica en el seu darrer número un ampli reportatge al Museu Es Baluard. S'hi ofereix un repàs exhaustiu de la gestació d'aquesta iniciativa, com també de les obres que s'hi exposen.

La publicació concreta que el projecte «combina l'arquitectura actual amb l'antiga, donant protagonisme als recorreguts exteriors, motiu pel qual les vistes úniques que es poden observar des d'aquest enclavament són molt valorades».

En relació amb el contingut artístic, destaca que «la col·lecció de Pere A. Serra ofereix un recorregut per l'art del segle XX, des dels seus principis, amb una atenció especial als artistes que han tingut relació amb Mallorca, passant per grans figures com Picasso, Miró, Picabia o Magritte fins a les darreres tendències».

També es fa ressò de peces de grans creadors presents al centre d'art com ara Chillida, Kandinsky i Matisse o Moore, entre altres. per acabar, la revista posa èmfasi en la instal·lació de l'artista alemanya Rebecca Horn a la sala de l'Aljub i que, segons afirma, «possibilita diferents lectures estimulades per la música de Hayden Chisholm».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris