algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Un gran ball de disfresses obrirà enguany un carnaval ple de canvis

La rueta infantil serà l'horabaixa i la rua varia el seu itinerari

L'Ajuntament de Palma prepara una nova edició del carnaval carregada de novetats. La més destacada és la celebració d'un ball de disfresses que tindrà lloc a la plaça Major divendres de la setmana que ve.

Serà a les 21.00 hores, estarà amenitzat pel grup de música en directe Overcross i hi haurà diferents concursos. L'organització ha previst tres premis que seran per a la millor disfressa, per a la millor parella de ball i per a la millor parella de ball i disfressa. Els interessats a participar-hi poden apuntar-se als centres culturals de les diferents barriades de Ciutat, a Cort, el mateix dia a la plaça Major o al centre comercial Porto Pi.

La rueta infantil enguany també canvia. Serà l'horabaixa de dissabte a partir de les 16.30 hores. La desfilada anirà de via Roma fins a la plaça de la Reina. La regidora de Dinamització Ciutadana, María José Frau, explicà que al llarg del recorregut hi haurà diferents tipus d'atraccions per als infants, que estaran enllaçades pel tren turístic de l'EMT.

Pel que fa a la rua, serà diumenge dia 22 a partir de les 16.30 hores. Cort ja ha obert el termini per a la inscripció de les comparses, que finalitza el migdia de dia vint a Cort. El recorregut enguany varia. La concentració es realitzarà al passeig de Mallorca, cantonada amb l'avinguda Jaume III, per continuar cap al passeig del Born, voltar per la plaça de la Reina en direcció a l'altre costat del Born i el carrer Unió, plaça Weyler, la Rambla i Via Roma.

Hi haurà diferents premis tant per a les carrosses com per a les comparses, que oscil·len, indistintament, dels 1.202 euros dels primers premis als 150 euros del cinquè. L'organització recordà ahir que les carrosses no poden excedir d'unes dimensions concretes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris