nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

La torre de ses Puntes inaugurà ahir la proposta de sis artistes joves

S.B. Palma.
L'espai expositiu de sa torre de ses Puntes va ser l'escenari, ahir, de la inauguració de la nova exposició que s'hi pot veure i que amb el títo... en projecte IX recull obres i peces de Joan Alorda Sans, Catalina Bauçà Riera, Maria Antònia Mir Sastre, Bartomeu Pons Capó, Ginés Quiñonero i María Isabel Uribe amb el patrocini del Consell de Mallorca, Sa Nostra i l'Ajuntament de Manacor.

Joan Alorda Sans va néixer el 1968 Palma i és de formació autodidacta i la seva proposta es basa de manera essencial en la pintura acrílica.

Catalina Bauçà Riera va néixer a Manacor el 1975 i és llicenciada en belles arts a la Universitat de Barcelona. Viu i treballa entre Palma i Sant Llorenç des Cardassar. A l'autora no li agrada emprar la paraula «obra» per referir-se a la seva producció artística i s'estima més fer-hi servir la paraula «feina». D'aquesta manera, entén la creació com un procés de reflexió i no com un moment d'inspiració.

Maria Antònia Mir Sastre va néixer a sa Pobla el 1977 i es llicencià a la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de la Universitat Politècnica de València. Un dels suggeriments persistents en la seva pintura són les ciutats com a centre físic de desordre.

Per la seva banda, Bartomeu Pons Capó, autodicacte i tècnic especialista en electricitat i en electrònica va néixer a Campanet el 1973. En els seus llenços, els elements com la terra o els diaris hi són gairebé sempre presents.

La figura humana centra els darrers treballs de Ginés Quiñonero, nascut a Palma el 1971 i llicenciat en belles arts a Barcelona, on n'és doctor.

La darrera proposta és la de María Isabel Uribe, una colombiana nascuda el 1969 a Neiva Hulia, una proposta neodadaista, iconoclasta i lúdica que també beu de la tradició surrealista del poema visual.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris