algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
17°

Més de 80 escoles han reservat dia per visitar el Museu Es Baluard

Avui tindrà lloc la tercera jornada de portes obertes al centre d'art

Un total de 83 escoles de Palma ja ha fet la seva reserva per participar en el programa educatiu impulsat pel Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard. L'objectiu és acostar aquest espai artístic als centres docents.

En un comunicat, fonts del Museu expliquen que aquest pla és una part del conjunt d'activitats de l'Ajuntament «Palma, ciutat educativa». La finalitat és que els alumnes entenguin el centre i les seves obres «de manera lúdica», per despertar alhora «la seva curiositat i la capacitat de crítica».

El programa educatiu d'Es Baluard inclou tres tipus de visites: una de centrada en la col·lecció que el Museu acull; una altra de centrada en la figura de la murada del bastió de Sant Pere, on s'erigeix la instal·lació; i una altra, en fi, d'orientada als col·legis d'infantil, primària i secundària obligatòria.

D'altra banda s'ha de recordar que avui el Museu repetirà una altra jornada de portes obertes. El centre ha pres aquesta decisió arran de l'evident interès demostrat el cap de setmana passat pels residents a Mallorca en relació amb aquesta nova oferta cultural.

L'horari per visitar Es Baluard és de les 10.00 a les 20.00 i de manera ininterrompuda. Amb aquest dia d'accés gratuït, la institució també vol agrair l'acollida magnífica de la societat illenca.

El cap de setmana passat més de vuit mil persones visitaren les instal·lacions del Museu i hi pogueren admirar l'exposició de referència, Es Baluard Any 0, que reuneix treballs d'artistes com Pablo Picasso, Magritte, Picabia, Miró, Kandinsky, Matisse, Barceló, Fontanta... La visita es completa amb el muntatge Llum empresonada al ventre de la balena, de Rebecca Horn a la sala de l'Aljub.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris