muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Es Baluard ofereix demà una nova jornada de portes obertes

La decisió obeeix a la bona acollida i expectació dispensada

JOANA NICOLAU.Palma.
El Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma,Es Baluard, repetirà demà una jornada de portes obertes. El centre ha pres aquesta decisió davant l'evident interès demostrat el passat cap de setmana pels residents a Mallorca cap a aquesta nova oferta cultural. L'horari per visitar es Baluard és de les 10.00 a les 20.00 hores de manera ininterrompuda. Amb aquesta nova jornada de portes obertes, Es Baluard també vol agrair l'acollida que ha tingut el centre per part de la societat illenca.

El passat cap de setmana quasi 9.000 persones visitaren les instal·lacions del museu. En concret foren 3.500 l'horabaixa del dissabte i 5.784 durant tot el diumenge. Pel que fa a l'oferta cultural del centre, el museu acull l'exposició de referència Es Baluard Any 0, que reuneix, a través d'un recorregut per diferents etapes i conjunts pictòrics, treballs d'artistes com ara Pablo Picasso, Magritte, Picabia, Miró, Kandinsky, Matisse, Barceló, Fontana, Basarelly, Nicolas Staël, Van Dongen...

L'oferta es complementa amb la instal·lació Llum empresonada al ventre de la balena, de la reconeguda artista alemana Rebecca Horn. Aquesta segona mostra, de caràcter temporal, ocupa tota la sala de l'Aljub, un antic dipòsit d'aigua, en un espai d'aproximadament quatre-cents metres quadrats, que fou descobert en el decurs de les obres de construcció del museu d'Es Baluard.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris