nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Un espectacle per somiar desperts

El Gran Circ Nacional Xinès torna amb «Zensation», la seva singular fusió entre la fantasia i la realitat

M.CAMPOMAR.Palma.
No té mags, ni feres, ni pallassos, però des que l'any passat pressentà el seu espectacle Zensation a Palma, el Gran Circ Nacional Xinès s'ha convertit en l'espectacle circenc que gaudeix de més acceptació per part del públic mallorquí. La tradició milenària del circ xinès tornà a captivar els espectadors que ahir vespre acudiren a l'envelat del Polígon de Llevant. Els membres més petits del circ foren els encarregats d'obrir l'espectacle amb un número nou presentat sota el títol de Los Gatos Garbosos.

En ell cinc joves pareixien trepar sense esforç per les cintes per arribar a la cúpula de l'envelat, per després baixar a gran velocitat. Les acrobàcies, contorsionismes, equilibris, la dansa de les espases i els vols dels diàbols i els capells es succeïren a la primera part de la funció, que havia de concloure amb l'espectacularitat de Las Hojas de Lotus que Bailan, un xou a ritme del Riverdance.

D'altra banda, El ejército del Primer Emperador va ser l'encarregat d'encetar la segona part de l'espectacle d'ahir, a la qual l'equilibri entre la força física i espiritual de la meditació Zen confluïren al número de bicicletes més difícil i arriscat del món, anomenat El Pavo Real de Oro i que és representat per 18 joves. Aquesta ha estat guardonad amb el Clown d'Or del Festival Internacional de Montecarlo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris