algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

La passarel·la Gaudí mostra avui els dissenys de la mallorquina Cortana

Nascuda a Son Servera, compta amb la reina com il·lustre clienta

Aquest any, el protagonisme de les passarel·les Gaudí i Cibeles sembla compartit entre les firmes de sempre i els joves dissenyadors. Entre els nouvinguts hi ha una mallorquina que viu a Barcelona. És Cortana, té menys de 30 anys i entre els seus mèrits destaca el fet que la reina li compra roba i algú molt proper al príncep li encarregà un vestit per al casament. Avui presenta les seves creacions a la passarel·la Gaudí.

-Quin és el contingut de la vostra col·lecció?
-La col·lecció és una evolució del meu treball. Jo no seguesc gaire les tendències. En la desfilada hi haurà una mica de festa, un ambient bastant sofisticat amb colors molt vius. El tema serà el circ decadent. Mostraré algunes peces transformables, perquè la persona pugui jugar amb elles. És una col·lecció d'hivern.

-Sembla que la moda efímera no us interessa gaire.
-Les tendències existeixen per consumir més ràpid peces de menor qualitat. Les tendències, en realitat, no existeixen. La moda és una cosa imposada per provocar consum.-Tenir botigues ha de permetre prescindir dels canals de distribució convencionals.
-Desfilar a Gaudí em fa entrar en el sistema. Dins de sis mesos, hauré de proposar coses noves però no crec que ho faci. Esper posar-me alguna cosa en el sistema sense haver d'assumir totes les seves conseqüències.

-Viu un bon moment el disseny mallorquí?
-Sí. És un autèntic boom de moda mallorquina: Josep Miró, Albert Tous, Tolo Crespí, Miquel Adrover, Sebastià Pons.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris